DeLaptopHulp.nl

Laptops voor school

Een laptop uitkiezen voor school is niet makkelijk. Er is heel veel keus en soms zijn de laptops verschrikkelijk duur. We hebben hier voor u een paar laptops op een rij gezet die wij zouden aanraden voor het gebruik op de middelbare school. Alle laptops zijn klein en licht, waardoor het ideaal is om de laptop mee te nemen naar school!

Acer Chromebook 14

Dit is een heel goedkope en goede keus voor een school laptop. Deze laptop heeft een batterijduur tot 12 uur. Dit is natuurlijk geweldig voor het gebruik op school. Als er even geen stopcontact beschikbaar is kan de laptop nog tijden gebruikt worden. De laptop is ook dun en licht, wat er voor zorgt dat de laptop makkelijk mee te nemen is. Let er wel op dat deze laptop geen Windows heeft, maar ChromeOS. Dit is een besturingssysteem van Google. Op de laptop is het mogelijk om tekst te verwerken, presentaties te maken en alle andere schooltaken te verrichten. Mocht u twijfels hebben over het gebruik van een Chromebook (omdat het geen Windows gebruikt), vraag dit even aan de school. Scholen raden soms zelfs Chromebooks aan.

HP 14 Thinbook 14

Deze laptop heeft Windows en zal dus alle bekende programma's kunnen draaien. De laptop is maar 1,99cm dik en is daarom heel makkelijk mee te nemen. Met een gewicht van 1,55kg is het ook een goede laptop om elke dag mee naar school te fietsen. Met de accuduur van 9 uur is het ook mogelijk om een hele dag op school bezig te zijn zonder dat het nodig is om een oplaadplek te hebben. Het beeldscherm van deze laptop is anti reflecterend. Je kan dan vanaf meerdere posities in het scherm kijken. Ideaal om samen te werken op school dus!

Lenovo Ideapad 320S

Voor degene die iets meer te besteden heeft, is er de Lenovo Ideapad. Voor iets meer geld krijgt u een betere resolutie, een mooier scherm (IPS scherm) en iets betere prestaties. De laptop weegt maar 1,69kg en heeft 256GB aan schijfruimte. Doordat de laptop is voorzien van een SSD schijf, start deze heel erg snel op, zodat je niet aan het begin van de les moet wachten tot de laptop is opgestart. Doordat de laptop wat meer power heeft, is de batterijduur wel korter. Maar de batterijduur van 5 uur is genoeg voor een gemiddelde schooldag, aangezien de laptop niet fulltime wordt gebruikt.